Automeikkaus Vantaalla ja Espoossa – kaikki autopesusta keraamisiin pinnoitteisiin osaavin ottein

Auto Elite Oy tarjoaa perusteelliset automeikkaukset eli auton viimeistelyt autopesusta keraamisiin pinnoitteisiin saakka. Saamme niin uudet kuin vanhatkin autot näyttämään uudenveroisilta. Palvelemme autoliikkeitä ja yksityisautoilijoita kattavasti Vantaalla, Espoossa ja koko Etelä-Suomen alueella.

Automeikkauksella auton arvo nousuun

Ilman automeikkausta auto saattaa jäädä myymättä kuluneen ulkonäkönsä takia. Automeikkauksemme saa nuhjaantuneemmankin menopelin houkuttelevaan kuntoon. Korjaamme käytön jäljet kuntoon tehokkaalla, monista eri toimenpiteistä koostuvalla prosessilla. Työn erinomaisen tuloksen takaavat osaava, kansainvälistäkin kokemusta hankkinut henkilökuntamme, huippuunsa hiotut työmenetelmät sekä erinomaiset puhdistus- ja hoitotuotteet.

 

Palvelemme sekä autoliikkeitä että yksityisiä autonomistajia. Autoliikkeille olemme kehittäneet palvelukonseptin, jossa tuomme pesu- ja kunnostusliikkeen autoliikkeen tiloihin. Lue lisää yrityksemme tarjoamista vaihtoehdoista ja kysy tarvittaessa lisää!

Lue lisää yrityksestämme

Automeikkauksen eli auton myyntikunnostuksen sisältö

Automeikkaus eli auton myyntikunnostus pitää sisällään auton perusteellisen ulkopesun. Tämän jälkeen auto kuivataan huolellisesti ja sen maalipinta kiillotetaan kiiltäväksi. Auto vahataan ja kaikki sen ulkoiset kumi- ja muoviosat käsitellään huolellisesti. Auto puhdistetaan myös sisältä huolellisesti ja tarvittaessa sen kangasverhoilua tai nahkaverhoilua korjataan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Myös kaikki muu auton viimeistelyyn saman katon alta

Yrityksemme tarjoaa myös paljon muuta auton viimeistelyyn, ja voimmekin sisällyttää auton meikkaukseen myös muita toimenpiteitä. Räätälöimme palvelun aina toiveidesi mukaan.

Katso yhteystietomme